Vilka är MyAdvice?

MyAdvice består av ett gäng sparare med olika bakgrunder. Gemensamt för oss är vårt stora intresse för ekonomi och börs, men saknat en oberoende operatör på finansiella marknaden som gör sparande i värdepapper enkelt och erbjuder begripliga fondanalyser.

Vår målsättning är att göra avtryck i finansvärlden med hjälp av våra gemensamma kunskaper och skapa en plats sparare att känna sig trygg och få kunskapen hen behöver.

Våra gemensamma värderingar är grundpelaren i företaget och allt vårt arbete genomsyrar ärlighet, transparens och ett hållbart långsiktigt sparande.

Varmt välkomna!

VD, MyAdvice

Douglas Drake

Douglas är blivande civilekonom med inriktning mot Corporate Finance och Business Management. Med genuint intresse för privatekonomi har han visat stort engagemang i ideella organisationen Unga Aktiesparare, samt föreläst på universitet om vikten av långsiktigt och hållbart sparande.

Målet med MyAdvice är att minska kunskapsgapet för framgångsrika investeringar och inspirera fler att vilja spara pengar i fonder.

VD, Inveztly

Göran Farkas

Göran Farkas är nationalekonom från Uppsala universitet och har gedigen utbildning inom matematik
och ekonometri från Leuvens universitet i Belgien.

Med lång karriär inom SEB har Göran haft inflytelserika roller som bland annat Investment Manager – ansvarig förvaltare av ett antal europeiska och absolutavkastande mandat. Med god förståelse för finansiella instrument är Göran initiativtagare, grundare och arbetande VD på Inveztly AB.

Göran har ett brinnande intresse för ekonometri, innovation, FinTech och
hållbarhetsaspekten inom finans.

Kontakta oss

Vi vill höra av du tycker!
Har du frågor om oss, hur vi arbetar eller bara en hälsning är du alltid välkommen att höra av dig.
Vi svarar alltid så fort vi kan – Douglas Drake, VD.
douglas@myadvice.se