Så funkar det

Börja spara i fonder.

Vårt mål är att inspirera dig till långsiktiga investeringar i framgångsrika fonder.

 

Vi tycker fonder är världens bästa produkt och vill sprida det budskapet vidare.
MyAdvice är ingen finansiell rådgivare och tar ingen provision för sättet du väljer att investera.
Dessutom är allt material du väljer att ta del av via MyAdvice kostnadsfritt.


Vi har starkt tilltro till att våra fondportföljer är marknadens bästa. Det enda du behöver göra är att spegla portföljerna vi publicerar via din sparplattform, t.ex Avanza, Fondo eller Pensionsmyndigheten. Välj en portfölj eller endast en fond, det är upp till dig.

Vi kommunicerar ut förändring och uppdateringar av fondportföljerna via vårt nyhetsbrev, direkt till din inkorg. 
Smidigt va?

Hur väljer vi fonder?

Vi gör noggrann analys av de fonder som väljs in till respektive portfölj. Analyserna baserar på risk, avkastningskrav, exponering samt flera andra faktorer. Vi lägger ingen värdering i fondens varumärke eller hårfärg på fondförvaltaren utan tittar endast på den bakomliggande matematiken för fonden – helt objektivt. All data som vi hämtar kommer från analysverktyget Fondly Analytics.

Våra fonder

Alla människor har olika personligheter, värderingar och syn på hur man vill investera sina pengar. På liknande vis har fondportföljerna egna ”personligheter”. Vissa portföljer innebär högre risk än andra och en del fokuserar på hållbarhet och tillväxt.

Portföljerna är uppdelade i två olika kategorier:
PPM och Spar. 

Som namnet avslöjar är PPM-portföljerna uppbyggda för ett långsiktigt sparande till din premiepension. Alla fonder finns på fondtorget med tillhörande PPM-nummer.

Sparportföljerna ska ses som inspiration till eget sparande. För respektive portfölj finner du innehav, hur portföljen presterat historiskt samt nyckeltal som representerar hela portföljen.