Top 10

Vår tanke med Topp 10 är att den skall betraktas som en inspirationskälla för ett eget sparande. Vi sätter förvaltarnas skicklighet på prov genom att dokumentera deras största innehav. För att undersöka förvaltarnas främsta aktieinvesteringar sätter vi dessa i relation till index för att undersöka det faktum om det lönar sig att aktivt förvalta sina besparingar.
Analysen bygger på en djupgående ekonometrisk och kvalitativ analys för att på det sättet utröna vilka förvaltare som är de skickligaste utövarna och vilka som har den största sannolikheten att generera en avkastning som överträffar massan över tid.

För tillfället presenterar vi endast vår teoretiska portfölj som består av svenska aktier, som är likaviktad, balanseras om månadsvis och som inte tar hänsyn till utdelningar.
Notera att Topp 10 Sverige inte skall betraktas som rådgivning utan endast som inspiration för att främja det individuella sparandet.

fondlyanalytics.se hittar ni mer om Fondly Sverige Topp 10, allt om fonder samt en ny unik prognosfunktion både för fonder och fondportföljer.

Top 10 Sverige - Oktober

Läs hela artikeln här.

Senaste nytt från Top 10

MyAdvice 10 Sverige – September 2021

Missa inte uppdateringar om Top 10!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!