Notice: Undefined index: capability_type in /var/www/myadvice/public_html/wp-content/plugins/amcharts-charts-and-maps/includes/setup.php on line 16
Vi stänger böckerna - MyAdvice Skip to main content
Alla inlägg

Vi stänger böckerna

By november 26, 2023No Comments

MyAdvice tar farväl

Till gamla och nya läsare,

Stort, stort tack för er tid, tålamod men framförallt engagemang.

Som ni vet, har allt i livet sin gång. Och vi på MyAdvice har tagit beslutet att stänga böckerna för hemsidan och kommer inte längre uppdatera våra portföljer, artiklar och dela med oss av våra reflektioner kring börsen och privatekonomi. 

Det har varit en fantastisk resa som vi delat tillsammans, där flera tusen läsare månatligen följt och speglat våra fondbyten. Många av er är nya, men ännu fler har varit med oss sedan länge. Hela vägen tillbaka från PPM-doktorn. Stort tack för ert förtroende.

Som ett tecken på vår uppskattning har vi arbetat fram ett makalöst bra erbjudande tillsammans med vår partner Alwy. Via Alwy har ni möjlighet att fortsätta följa modellportföljer och ta del av flera andra tjänster för att optimera ert sparande. Som ett tecken på vår uppskattning får ni därför 250 kr att investera för hos Alwy när ni öppnar ett ISK hos dem. Pengarna sätts in inom 24h.

Följ den här länken för att få 250kr att investera för.

Alwy har vårt förtroende och hoppas att de även vinner erat.

Alwy och MyAdvice har tidigare samarbetat för att fler personer ska få tillgång till ett billigare och smartare sparande. I och med denna överenskommelse så kommer MyAdvice kunder att erbjudas att flytta över till Alwys plattform och på så sätt få alla möjligheter för att ta sin ekonomi till nästa nivå. 

”Det är med högt förtroende för Alwy som vi väljer att hänvisa våra kunder till deras plattform. MyAdvice kunder har stort intresse för privata placeringar och Alwy är överlägset den bästa sparplattformen för det ändamålet.” säger Douglas Drake, VD på MyAdvice.

För professionella aktörer hänvisas MyAdvice kunder till Inveztly AB. Ett SaaS-bolag som levererar tjänster till rådgivare, produktbolag och institutioner som strävar efter att vara affärsskapande, resursbesparande och regelrätta i alla led.

Spara lugnt, 

Douglas Drake

Leave a Reply